You are currently viewing Savršen ketering za rođendan – neka svi gosti budu zadovoljni

Organizovanje keteringa za rođendan podrazumeva da se odabere savršen jelovnik i vrste pića tako da sve goste počastite i uveličate veselje na pravi način.

U zavisnosti od vrste proslave i ketering se može prilagođavati tako da svi gosti imaju vrhunsku uslugu i posluženje, bez menjanja koncepta same proslave.

Zablistajte tokom vašeg dana, neka zabava bude fantastična, a organizovana jednostavnije i povoljnije nego na druge načine. Odaberite firmu koja organizuje ketering i neka vam profesionalci pomognu da sve organizujete tako da svi gosti budu potpuno zadovoljni.

Prednosti najma keteringa za rođendan?

Osim što je jednostavnije za organizaciju ,najveća prednost je ta što profesionalni ketering donosi visok kvalitet hrane koja se nudi. Tu su topla i hladna jela, kanapei, ketering za rođendane za najmlađe, za odrasle goste ili kombinacija svega toga.

Pošto je reč o profesionalcima, vama je posao značajno olakšan jer oni znaju koliko hrane treba doneti. Vaše je samo da kažete broj gostiju i da odaberete meni, a oni će doneti dovoljno hrane i pića tako da se sve potrebe podmire tokom čitave žurke.

Kada se angažuje ketering za rođendan velika je i ušteda vremena. Firma sve organizuje, od nabavljanja namernica, pripreme jela, serviranje, posluživanje i briga o količinama. Vi to ništa ne morate da radite, sve će se dostaviti na lokaciju proslave u vreme kada je potrebno pa ne postoji nikakva obaveza oko organizacije.

Raznovrstan meni znači da možete imati i posni i mrsni meni, sve vrste mesa, testa, hladne obroke, tople obroke… Mališani će imati prilagođen meni koji je zdrav, a zanimljiv kada se servira i zato će ih deca rado jesti dok su u društvu u pauzama.

Savršena dekoracija će učiniti da zabava izgleda još raskošnije. Nije važno o kojim jelima je reč, ketering za rođendan, ali i sve druge prilike izgleda savršeno dekorisan, uz brigu o svakom detalju. Ako ćete ičim biti sigurni to je činjenica da će posluženje izgledati i primamljivo za oko kao i što će ukusom očarati goste.

Sada su popularne drvene daske, ali se kombinuju sa spratnim posluživanjem, staklenim poslužavnicima, elegantnih linija pa da se hrana istakne kao pravi ukras na stolu za posluživanje…

Zbog svih ovih pogodnosti, svako radije bira profesionalni ketering za rođendan nego da samostalno kupuje i priprema hranu za sve prisutne.

Koji je jelovnik najpogodniji za dečiji rođendan?

Deca su izbirljiva, ali će ih zaintrigirati hrana raznih boja, oblika i prelepo dekorisana.

Finger food je najbolji izbor za mališane jer tako mogu da hranu uzmu u ruke i grickaju tokom igre.

Kiflice sa različitim punjenjem su uvek dobra opcija, ali i kanapei kao mali sendviči, samo se ne koriste čačkalice za učvršćenje. Mini pice, rolati i pite su takođe odlična ideja koja će se deci svideti i biti im ukusna za grickanje tokom pauza u igri.

Naravno, rođendan se ne može zamisliti bez slatkiša pa su tu mafini, slatkiši na čačkalicama, slatki keks, slatkiši u čašama što se lako konzumira i deca obožavaju.

Ketering za rođendan se naručuje prema uzrastu dece, a posebno se mora voditi računa o alergenima jer su mališani tome najpodložniji.

Ketering za rođendan će biti svež, dostavljen neposredno pre postavljanja tako da mališani uživaju u svakom zalogaju obroka koji je prilagođen njima.

Kako organizovati ketering za odrasle?

Ketering za rođendan za odrasle ima mnogo više opcija, od finger food i hrane koja je pogodna za koktel zabavu, pa do klasičnih jela kao što su roštilj, pečenje, čorbe, sarme i druga kuvana jela.

Ako imate dilemu koji meni je najbolji, iskoristite savete ketering firme koja će vas posavetovati kako da izaberete predjelo, glavno jelo i dezert i da ga poslužite u skladu sa vrstom zabave.

Nije isto da li je okupljanje gostiju klasično, za stolom ili je reč o neformalnijoj koktel zabavi gde je pogodnija hrana na „čačkalicu“.

Naravno, topla jela će biti topla tokom čitave zabave, redovno će se dopunjavati, a hladni obroci će biti sveže pripremljeni i ukusni što je jako važno. Ketering služba ima ljudstvo i radi po najvišim standardima tako da svaki gost bude zadovoljan čitavom večerom i desertom.

sto-kolaci-posluzenje

Klijenti najčešće naručuju kombinacije keteringa za decu i odrasle

Bilo da je reč o dečjem rođendanu ili rođendanu za odrasle, najčešće je potreban različit ketering za rođendan. I na dečijem rođendanu i na rođendanu za odrasle često su prisutna i deca i stariji pa je potrebno imati različite vrste hrane koja je prilagođena svim gostima.

Deci se obično bira hrana koja je raznovrsna, interesantnog izgleda i blagog ukusa. Svaki zalogaj mogu da ponesu u ruci pa nije obavezno da sede tokom formalne večere.

Sa druge strane, čak i kod rođendana mališana treba imati hranu koja odgovara i odraslima, za roditelje i prijatelje koji su došli da mališanu čestitaju rođendan. To takođe mogu biti kanapei, ali se sastavljaju sa raznovrsnijim namernicama koje deca inače ne smeju da jedu.

Kako izabrati najbolju kompaniju za ketering?

Puno faktora utiče na odabir firme sa kojom ćete sarađivati. Na prvom mestu je važno da je reč o pouzdanoj kompaniji koja ima iskustva u spremanju najrazličitijih jela i keteringa kako za manji broj ljudi, tako i za nekoliko stotina zvanica.

Proverite i kakvu ponudu jela imaju, dali je raznovrsna, da li odgovara vašim potrebama na rođendanu? Uvek možete razgovarati sa menadžerima firme i zatražiti posebne aranžmane koji vama odgovaraju.

Važno je i da oni vrše dostavu, da garantuju da će hrana biti topla tokom čitave večeri i da umeju da procene količinu koja je potrebna za sve vaše zvanice. Ako uz to dobijete i povoljnu cenu svakako ste pronašli odličnog saradnika koji će se postarati da rođendanska žurka bude savršena.

Ne brinite oko pripremanja hrane, ne trošite vreme i ne opterećujte se. Ketering za rođendan, ali i druga slavlja je najsigurniji način da svi gosti imaju vrhunsku zakusku i svi budu zadovoljni.

Svežina, kvalitet i raznovrsnost je ono što odlikuje najbolje u ovom poslu. Ako tome pridodamo i povoljnije cene, dobićete saradnika koji će učestvovati u organizaciji mnogih vaših slavlja i uvek biti na visini zadatka bez obzira o kojoj proslavi je reč.