You are currently viewing Kako sprečiti razmnožavanje buba u kancelarijama

Zamislite samo da ste vi klijent neke banke, advokata ili bilo koje druge usluge i u trenutku kada odete u kancelariju vašeg poslovnog partnera ugledate bube po patosu? Sigurno je da vam neće biti sve jedno, daleko od toga da ćete se uplašiti ali sama činjenica da ste videli bube u kancelariji verovatno vam neće mnogo toga pozitivnog govoriti o samoj kompaniji.

Ukoliko želite da sprečite neprijatno iskustvo u vašoj kancelariji – rešite se buba

One mogu biti zaista neprijatne ne samo za klijente koji posećuju poslovni prostor već i za vaše zaposlene koji se sigurno neće osećati prijatno na radnom mestu ako znaju kako dele prostor sa raznim bubama.

S druge strane ne treba ni zaboraviti činjenicu da razne bube koje mogu biti stanari vaše kancelarije mogu biti opasne po zaposlene i klijente.

Definitivno je da zdravlje vas, vaših zaposlenih pa i klijenata neće biti zagarantovano ukoliko u svom poslovnom prostoru imate bude. To dalje znači da i kredibilitet vašeg preduzeća može biti poljuljan, a time i vaše poslovanje ugroženo.

Insekti mogu biti ne samo prenosioci mnogih zaraznih bolesti već i prave štetočine – pa i da ostanete bez određenih spisa, predmeta ili prehrambrenih proizvoda.

Koje je rešenje za bube u kancelariji?

Bilo da su se bube pojavile ili jednostavno želite da njih nikada ne bude bilo u vašoj kancelariji – rešenje postoji, a to je jedinstvena metoda koja se naziva – dezinsekcija.

Dezinsekcija poslovnog prostora predstavlja skup bioloških, mehaničkih kao i hemijskih postupaka koja rade isključivo stručna lica a sa ciljem kako bi se smanjio štetni broj insekata ili totalno uništio u vašoj kancelariji.

Nakon izvršene dezinsekcije – problem sa bubama u kancelariji nestaje

Zaista kada ovo kažemo mislimo i na sve one bube koje možete pronaći bukvalno u svakom ćošku kancelarije, jer će zahvaljujući najnovijim sredstvima stručna ekipa tretirati svaki delić kancelarije sa ciljem njihovog smanjenja odnosno totalnog uništenja.

Preparati koji se koriste potrebno je da su bez mirisa, da nisu štetni i da ne ostavljaju tragove na radnim površinama – tako da ne morate brinuti u tom pogledu.

Bubašvabe uglavnom nalaze svoj dom u kancelariji

Ukoliko ste mislili da bubašvabe uglavnom svoje utočište nalaze u našim kućama i stanovima a ne u kancelarijama – prevarili ste se; jer statistika upravo pokazuje su bubašvabe najčešće u kancelarijama.

Upravo ukoliko osete da im je određeno mesto, pa i kancelarija, povoljna za njihovo razmnožavanje one će se tu i nastaniti. S obzirom na to da su one svaštojedi i da bez hrane mogu preživeti i danima – kancelarija im može biti odlično stanište za dalje razmnožavanje.

S obzirom na to da su one insekti koji ne rasu previše, mogu se zavući u bilo koji kutak vaše kancelarije, a verujemo da nimalo vam nije prijatno da vidite bubašvabu ni na otvorenom prostoru, a tek ni u zatvorenom odnosno kancelariji – mestu koje prezentuje vas, vaše zaposlene, vašu viziju i uspešnost kompanije.

Sigurno uništenje buba u kancelarijama

Naravno, bitno je ne samo da se bube trenutno unište već i da s spreči njihovo dalje razmnožavanje u kancelariji. S tim u vezi metoda koja je najefikasnija jeste dezinsekcija kancelarije koja će  vas rešiti svih pomenutih problema i eventualnih komplikacija sa bubama.

Ukoliko angažujete proverenu kompaniju proces dezinsekcije nećete osetiti jer će kompletan tretman sprovesti stručni tim ljudi.

Takođe, nema bojazni po zdravlje ljudi niti eventualnih životinja u kancelariji jer su sredstva koja se koriste 100% ispravna, ekološki prihvatljiva i sa dozvolama za korišćenje nadležnog ministarstva.

Zahvaljujući procesu dezinsekcije uspešno će se delovati na bube u kancelariji kako bi se uništila njihova legla ali i sprečilo njihovo ponovno vraćanje.

Redovna dezinsekcija – ključ uspeha

Ne morate samo tokom letnjih meseci raditi redovnu dezinsekciju  to u trenutku “kada otvarate prozore – a ono bube samo ulaze u vašu kancelariju”. Već naprotiv radite redovnu dezinsekciju kako ne bi bilo problema, jer bube mogu da se nastane u vaš poslovni prostor bukvalno u svako doba dana i noći.

Bube ni u kom pogledu neće biti prijatne za gledati, ali ni za samo vaše poslovanje – te obratite pažnju i na preventivnu ali i redovnu dezinsekciju. Bubašvabe koje trčkaju sa jednog kraja kancelarije na drugi nisu prijatne, ali nisu ni zdrave – te je potrebno što pre realizovati kvalitetnu i proverenu dezinsekciju.

S obzirom na to da savremeni preparati koji se koriste nemaju miris, ekološki su prihvatljivi ali su i zdravi ne samo za ljude već i za životinje sa svojim poslovnim aktivnostima ćete moći da nastavite odmah nakon izvršene dezinsekcije.

Naravno, ukoliko se problem pojavio najbitnije je tačno utvrditi problem i ekipi koja je zadužena za dezinsekciju pokažete tačna mesta gde ste i primetili bube.

Ostavite odgovor