You are currently viewing Kako isplanirati savršen doček Nove godine sa velikim društvom?

Čini vam se da je još uvek rano za planiranje dočeka? Naprotiv, najpopularniji lokali za doček već su uveliko otvorili svoje rezervacije.

Zapravo, nikada nije prerano planirati doček Nove godine. Mnogo je toga što treba obaviti kako bi proslava bila na nivou, te je pametno na vreme početi razmišljati o njoj, kako vas u novembru ne bi uhvatila panika.

Zato smo za vas pripremili listu stvari koje treba odraditi kako biste sebi zagarantovali savršen doček Nove godine. Nastavite sa čitanjem i saznajte šta je ono što možete uraditi već sredinom godine.

#1 Odaberite mesto dočeka i rezervišite ga na vreme

Bez adekvatnog veselja, doček Nove godine ne može se smatrati uspešnim. Sve  počinje od mesta na kome proslavljate, te je pre svega potrebno odabrati lokal u kome će se vaše društvo okupiti.

Prestonica naše zemlje popularna je po vrhunskom noćnom životu, te se mnogi odlučuju da upravo u Beogradu proslave Novu godinu, bez obzira da li žive u njemu ili ne. U Beogradu, doček Nove godine možete proslaviti u jednom od mnogih restorana, splavova i klubova.

Ovo su mahom poznata mesta, popularna po kvalitetnoj usluzi, a tokom proslave Nove godine, sve se podiže na još viši nivo. Svečane sale u objektima poput hotela Jugoslavija posebno se dekorišu za ovu svečanu priliku, a pažljivo odabrani hrana, piće i muzika samo doprinose nezaboravom provodu.

Sredinom godine rezervacije su uveliko u toku, te ako odlučite da ove godine doček proslavite u prestonici, obavezno rezervišite svoja mesta na vreme!

#2 Odaberite društvo za doček i uskladite njihove želje

Iako je mesto dočeka izuzetno bitno jer ono čini najveći deo celokupne atmosfere, ništa nije savršeno bez dobrog društva. Zato razmislite sa kime želite da dočekate ovu Novu godinu i organizujte se na vreme.

Kada je u pitanju veća grupa ljudi, lokal nije jedino što treba rezervisati. Naprotiv, obično je potrebno i dobro se pomučiti kako biste okupili sve prijatelje i odredili mesto i datum koji im odgovara.

Srećom, za doček Nove godine datum je već sam po sebi određen, ali moraćete i da okupite celo društvo. Zato vam savetujemo da i njih “rezervišete” unapred tako što ćete se blagovremeno dogovoriti da zajedno proslavljate doček, umesto da se jurite u poslednjem trenutku.

Nakon toga, dobro razmotrite svačije želje i mogućnosti, kako biste se odlučili za idealno mesto na kome će svi biti zadovoljni i na kome ćete se maksimalno provesti.

Beograd je pun različitih mesta, koja odgovaraju različitim ukusima u pogledu muzike, hrane i ambijenta. Prestonica je idealan izbor za veća društva ili ona sa izbirljivim članovima, jer ćete u njoj sigurno pronaći adekvatan lokal.

#3 Osmislite svoj stajling za najluđu noć u godini

Doček Nove godine jedna je od najvećih proslava tokom cele godine, te nije neobično što na ovu noć svi želimo da izgledamo fantastično.

Bez obzira na stil i godine, i žene i muškarci dugo planiraju svoj novogodišnji autfit. U pitanju nije samo odeća, tu su i obuća, nakit, aksesoari, šminka i frizura. Počnite na vreme da osmišljate svoj stajling, kako biste i taj zadatak skinuli sa svoje liste zadataka tokom predpraznične euforije.

Dobro promislite tokom odabira odeće. Jasno je da želite da izgledate fenomenalno, ali ako planirate da se veselite, igrate i zaista zabavite, razmislite da li je haljina koju ste planirali ipak predugačak ili preuska, a štikle možda previsoke.

flase-sampanjac-led

#4 Nabavite novogodišnje poklone koji će podići atmosferu

Nova godina ne može proći bez poklona. Verovatno ne planirate da se razmenjujete poklonima u odabranom restoranu ili klubu, ali zato to možete uraditi pre ili posle dočeka.

Zanimljiva tradicija može biti da se pre odlaska na doček okupite kod jednog od prijatelja i tamo razmenite novogodišnjim poklonima. To ne mora biti ništa veliko, dovoljna je neka sitnica, a razmenjivanje poklonima sigurno će doprineti prazničnoj atmosferi i opštem raspoloženju.

Kada su u pitanju velika društva, najbolji izbor je igra tajnog Deda Mraza. Kod ove igre, imena svih učesnika ispisuju se na papiriće, a zatim pomešaju u jednu posudu. Svako izvlači po jedan papirić, a ime koje na njemu stoji je ime osobe kojoj on kupuje poklon. Naravno, ne smete nikome reći koga ste izvukli.

Takođe, zajedno se dogovarate o dozvoljenoj sumi koju možete potrošiti prilikom kupovine poklona, a koja je obično niska. Što manje novca možete potrošiti, to će igra biti zanimljivija i više će pokazati vašu kreativnost.

Na doček Nove godine svi pokloni stavljaju se pod jelku, a zatim otvaraju. Tada, svako treba da pokuša da pogodi ko je njegov tajni Deda Mraz. Ova igra je vrlo zabavna, te možete biti sigurni da će se svideti celom društvu.

Svi dobro znamo koliki haos nastaje u predprazničnom periodu. Olakšajte ga sebi tako što nećete čekati novembar kako biste odradili sve sa ove liste. Rezervišite mesto dočeka, okupite prijatelje i osmislite stajling na vreme, kako bi poslednji meseci godine bili rezervisani isključivo za traženje poklona i prazničnu euforiju!

Ostavite odgovor